Βάλε τέλος στη μοναξιά σε 2 λεπτά

23878 Μέλη σε περιμένουν

Γνωστό από:
Διασφάλιση Ποιότητας

Ελέγχουμε καθημερινά τις αλλαγές που συμβαίνουν σε προφίλ και φωτογραφίες. Τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας στην περίπτωση που εντοπίσουν ανάρμοστη συμπεριφορά απ' άλλα μέλη. Στόχος μας είναι να διατηρούμε τον ιστότοπο διασκεδαστικό και ασφαλή για όλους!

Ιδιωτικό Απόρρητο

Είσαι γνωστό δημόσιο πρόσωπο ή απλά δεν επιθυμείς να γνωρίζουν άλλα μέλη την παρουσία σου στο site μας; Κανένα πρόβλημα. Κατανοούμε και σεβόμαστε απολύτως την επιθυμία σου. Για αυτό τον λόγο, σου προσφέρουμε την επιλογή δημιουργίας Πριβέ Προφίλ που φαίνεται για 36 ώρες μόνο σε χρήστες που θα επιλέξεις εσύ!

Εξατομικευμένη Αναζήτηση

Στο site μας μπορεί να επωφεληθείς από την λειτουργία εξατομικευμένης αναζήτησης. Το 'άλλο σου μισό' μπορεί να βρίσκεται κοντά σου. Όρισε τη γεωγραφική ακτίνα των αναζητήσεών σου. Θα χαρούμε ιδιαιτέρως εάν βρεις το άτομο που έψαχνες μέσω της πλατφόρμας μας! :)

Βρες το άλλο σου μισό!

Εφαρμόζουμε σημαντικές πτυχές της επιστήμης της Ψυχολογίας ώστε να σε βοηθήσουμε να βρεις άτομα με τα οποία ταιριάζεις μέσα από συγκρίσεις και διασταυρώσεις προφίλς με βάση τα περίφημα 15 σημεία έλξης προσωπικοτήτων. Αν το άλλο σου μισό βρίσκεται εκεί έξω, θα σε βοηθήσουμε να το βρεις! :)

Τυχαία μέλη

Στατιστικά Στοιχεία

79
Σοβαρή σχέση
92
Κερνάνε
89
Ελληνικής καταγωγής
54
Είναι γυναίκες

Ομάδα Υποστήριξης

Η ομάδα του site, ο Αντώνης και η Μαρία, μιλούν άπταιστα τόσο τα Ελληνικά όσο και τα Γερμανικά. Έχουν όλη την καλή διάθεση να λύσουν όποια απορία ή πρόβλημα αντιμετωπίζεις σχετικά με την λειτουργία του site. Παρόλο που μερικές φορές δεν είναι online, δίνουν πάντα τον καλύτερο εαυτό τους για τη διασφάλιση της βέλτιστης εμπειρίας χρήσης. Το κάθε μέλος είναι ξεχωριστό, επικοινωνούν πάντα με φιλικό τρόπο, κι αντιμετωπίζουν την κάθε περίπτωση με εξαιρετικό επαγγελματισμό.

Τρόποι Επικοινωνίας
Τηλ: 089 381 683 841,
Email: Support@Athensdate.gr

Μαρτυρίες Χρηστών

Halloooooooooo, hier ist Stella und Niko. Wir haben uns vor einem Jahr auf eurer HP kennen gelernt und sind seit Mai ein Paar. Am 28.04. steht unsere Hochzeit bevor. Wir möchten uns bei euch danken dass wir die Möglichkeit hatten uns auf eurer Seite kennenzulernen. Wir würden euch gerne zu unserer Hochzeit einladen, doch leider findet diese in Thessaloniki statt. Filakia se olo to Team sas!!
Stella+Nikos
Bielefeld
Kurz gesagt: es funktioniert. Es war mein erster Besuch einer Kontaktbörse. Die USP vom war aber sehr verlockend: ein Kontaktforum für Griechinnen und Griechen. Mit der nötigen Ernsthaftigkeit aber glaube ich, kann man sich von der Masse abheben und jemanden auf sich aufmerksam machen. Seit geraumer Zeit habe ich nun eine Beziehung - durch diese Seite. Danke!
S+E
Stuttgart
Έψαχνα για κάτι σοβαρό, δεδομένου ότι δεν είμαι πλέον πολύ νεαρός και τα παιδιά μου είναι πλέον μεγάλα. Επειδή πρωτάρης με τα Computer με βοήθησε ο ανιψιός μου και μπήκα μέσα στο GREEK-DATE.DE με το ψευδώνυμο sobaros. Μετά από πολλές γνωριμίες με διάφορες κοπέλες, στους δύο μήνες επάνω στάθηκα πολύ τυχερός που γνώρισα την Agina που είναι τουρκάλα από τη Βιέννη. Επί δεκαπέντε μέρες είχαμε αλληλογραφία μέχρι που γνωριστήκαμε αρκετά. Χωρίς τη σελίδα θα ήταν δύσκολο από Offenbach σε Βιέννη να γνωριστούμε.
Sobaros+Agina
Frankfurt
Καλησπέρα στο Greek Date. Ευχαριστώ που μου στείλατε το μήνυμα.
Γνωριστήκαμε μέσω Greek Date τον Μάιο. Μετά από ανταλλαγή μερικών μηνυμάτων, βρεθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά, στην εορτή του Αγίου Γεωργίου στην εκκλησία της Φρανκφούρτης. Μού ζήτησε να βγούμε για φαγητό και εγώ δέχτηκα την πρόσκληση. Εκεί μιλήσαμε για πολλά και διάφορα θέματα. Του είπα όμως, ότι ενδιαφέρομαι και θέλω μια σοβαρή σχέση. Η απάντηση ήταν: και εγώ το ίδιο.
Στην αρχή βγαίναμε και με φίλους άλλα και μόνοι για να γνωριστούμε καλύτερα. Αυτό κράτησε 6 μήνες. Περάσαμε πολύ ωραία. Μια χαρά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Μετά μου ζήτησε να συζήσουμε. Εγώ το δέχτηκα. Από τότε είμαι μαζί με τον Τηλέμαχο Ζυμάρογλου. Περνάμε καλά και ωραία. Είμαστε ευτυχισμένοι.
Ευχαριστώ το Greek Date, που βρήκα το έτερον μου ήμισυ.
Η κατσαρόλα βρήκε το καπάκι της 😁
Τηλὲμαχος+Άννα
Frankfurt
Γνώρισε ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις