Βοήθεια

Εδώ θα βρείς απαντήσεις στις πιο Συχνές Ερωτήσεις (FAQ).

Η σελίδα είναι δωρεάν για τις Γυναίκες – γιατί όχι και για τους άνδρες?

Δίνουμε τη δυνατότητα στους άνδρες χρήστες να δοκιμάσουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν τις υπηρεσίες της σελίδας. Κατόπιν, ο εκάστοτε νέος χρήστης μπορεί να αποφασίσει εάν επιθυμεί να προβεί σε απόκτηση κάποιου Premium πακέτου ώστε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί όλο το εύρος των υπηρεσιών της σελίδας ή να συνεχίσει να χρησιμοποιεί δωρεάν τη σελίδα, ωστόσο με περιορισμένες λειτουργίες.

Εδώ βρίσκεται τον τιμοκατάλογο όλων των Premium πακέτων.

Προσπαθούμε να έχουμε ίσο αριθμό ανδρών και γυναικών. Επιλέγουμε να χρεώνουμε τους μόνο τους άνδρες χρήστες. Έτσι, όχι μόνο καταφέρνουμε να κρατάμε τις ισορροπίες στη κατανομή των φύλων, αλλά, παράλληλα, καταφέρνουμε να καλύπτουμε τα λειτουργικά μας κόστη και να βελτιώνουμε συνεχώς τις δυνατότητες και την εμπειρία χρήσης της σελίδας μας.

Πώς μπορώ να γίνω Premium μέλος;

  1. Η εγγραφή είναι δωρεάν.
  2. Μπορείς να τσεκάρεις δωρεάν τη σελίδα ATHENSDATE.GR, να δεις αν σε καλύπτει και αν σου αρέσουν οι γυναίκες-μέλη.
  3. Κατόπιν, μπορείς να επιλέξεις ποιό από τα Premium πακέτα μας επιθυμείς.
  4. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής αποκτάς όλα τα αποκλειστικά προνόμια ενός Premium μέλους.
  5. Πλέον, είσαι ενεργό Premium-Μέλος!

SEPA

Μετά την εισαγωγή των τραπεζικών στοιχείων σου για την ολοκλήρωση της αγοράς που επιθυμείς, κάνουμε ανάληψη του συμφωνηθέντος ποσού εντός περίπου 5 ημερών. Στο συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να υπάρχει επαρκές τραπεζικό υπόλοιπο ώστε να καλυφθεί πλήρως το ποσόν του αιτήματος της ανάληψης, ειδάλλως θα προκύψουν επιπλέον έξοδα τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν από σένα.

Τι θα γίνει αν επιτρέψω σε κάποιο μέλος να δει την Πριβέ φωτογραφία μου?

Μπορείς να δοκιμάσεις πως γίνεται αν κάνεις δοκιμαστικά chat με τον εαυτό σου (κάνε κλικ "Η Αγγελία Μου" -> "Προβολή" -> "Αλλαγή" και στείλε μήνυμα στον εαυτό σου). Έτσι θα διαπιστώσεις εάν και πως εμφανίζεται η Πριβέ φωτογραφία.

Εδώ μπορείς να ανεβάσεις την Πριβέ φωτογραφία σου.

Πώς μπορώ να έρθω σε επικοινωνία με το ATHENSDATE.GR αν έχω κάποιο πρόβλημα ή απορίες?

Θα χαρούμε ιδιαίτερα εάν επιθυμήσεις να μοιραστείς μαζί μας τις απόψεις ή ακόμα αν έχεις νέες ιδέες ή προτάσεις που πιστεύεις ότι θα μπορέσουν να βελτιστοποιήσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης του site μας. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας μέσω email : [email protected] ή να μας καλέσεις στο 089-381683841. Είμαστε στην διάθεσή σου και για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίσεις. :)