ΔΩΡΟ άνοιξης

ΔΩΡΟ άνοιξης

++++ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ++++

Πάρε τώρα το δώρο άνοιξης σου αξίας 4€ (γιά 1 μήνες).

Διάλεξε τρόπο πληρωμής:


6 ΜΗΝΕΣ
59,90 €
10,00 €/MONAT
3 ΜΗΝΕΣ
39,90 €
13,30 €/MONAT
1 ΜΗΝΑΣ
 19,90 € 
15,90 €
15,90 €/MONAT
Δ ΩΡΕΑΝ
 0,00 € 
0,00 €
0,00 €/MONAT
1
7 Μερες
6,90 €
0,99 €/Μέρα
Επιλογη
 • Πληθωρισμός

  Όταν ανεβάσουμε τις τιμές (σύντομα), θα συνεχίσει να ισχύει για σένα η τιμή με την οποία έκλεισες την συνδρομή σου. Εάν σταματήσεις την συνδρομή, θα ξανακάνεις συνδρομή με τις νέες τιμές.

 • Πρόσβαση στα πάντα

  Έχεις πρόσβαση στα πάντα, χωρίς εξαίρεση. Η πρόσβαση είναι άμεση με πιστωτική. Με κατάθεση σου ανοίγουμε μόλις το δούμε, συνήθως την επόμενη μέρα.

 • Paypal

  Αν θέλεις να πληρώσεις με paypal, βάλε τα λεφτά στο paypal:ac<at>chatzoulis.de και στείλε μου whatsup ή sms στο 00491639100955, να μου πείς για ποιό όνομα είναι η πληρωμή, π.χ. για το όνομα . Στη διάρκεια της ημέρας σου βάζω τον χρόνο και σου στέλνω απάντηση, εκεί που μου έγραψες, στο whatsup ή στο sms, ότι το έκανα.

 • Παραίτηση

  Πληρωμή με πιστωτική κάρτα: Μπορείς ανά πάσα στιγμή να σταματήσεις εύκολα τη συνδρομή σου από τη σελίδα του προφίλ σου. Εκεί θα εμφανιστεί ένα λίνκ παραιτήσεως μόλις πληρώσεις. Πληρωμή με κατάθεση τραπέζης δε χρειάζεται παραίτηση και λήγει αυτόματα στο τέλος.

 • Διακριτικότητα

  Η αιτία πληρωμής αν πληρώσεις με πιστωτική κάρτα θα είναι: "Greek Mitglied aktiv."

 • Χωρίς χαμένο χρόνο

  Εάν πληρώσεις με πιστωτική κάρτα μπαίνεις αμέσως. Εάν πληρώσεις με κατάθεση, μετράει ο χρόνος από τη στιγμή που σου βάλουμε τη συνδρομή, την επόμενη εργάσιμη μέρα. Αν έχεις υπόλοιπο χρόνο, δεν πάει χαμένος αλλά προστίθεται στον χρόνο που πλήρωσες.

 • Χωρίς κρυφές χρεώσεις

  Δεν προκύπτουν άλλα έξοδα καμμίας μορφής.

Μαρτυρίες Χρηστών

Halloooooooooo, hier ist Stella und Niko. Wir haben uns vor einem Jahr auf eurer HP kennen gelernt und sind seit Mai ein Paar. Am 28.04. steht unsere Hochzeit bevor. Wir möchten uns bei euch danken dass wir die Möglichkeit hatten uns auf eurer Seite kennenzulernen. Wir würden euch gerne zu unserer Hochzeit einladen, doch leider findet diese in Thessaloniki statt. Filakia se olo to Team sas!!

Stella+Nikos

Kurz gesagt: es funktioniert. Es war mein erster Besuch einer Kontaktbörse. Die USP vom war aber sehr verlockend: ein Kontaktforum für Griechinnen und Griechen. Mit der nötigen Ernsthaftigkeit aber glaube ich, kann man sich von der Masse abheben und jemanden auf sich aufmerksam machen. Seit geraumer Zeit habe ich nun eine Beziehung - durch diese Seite. Danke!

S+E

Έψαχνα για κάτι σοβαρό, δεδομένου ότι δεν είμαι πλέον πολύ νεαρός και τα παιδιά μου είναι πλέον μεγάλα. Επειδή πρωτάρης με τα Computer με βοήθησε ο ανιψιός μου και μπήκα μέσα στο GREEK-DATE.DE με το ψευδώνυμο sobaros. Μετά από πολλές γνωριμίες με διάφορες κοπέλες, στους δύο μήνες επάνω στάθηκα πολύ τυχερός που γνώρισα την Agina που είναι τουρκάλα από τη Βιέννη. Επί δεκαπέντε μέρες είχαμε αλληλογραφία μέχρι που γνωριστήκαμε αρκετά. Χωρίς τη σελίδα θα ήταν δύσκολο από Offenbach σε Βιέννη να γνωριστούμε.

Sobaros+Agina

Καλησπέρα στο Greek Date. Ευχαριστώ που μου στείλατε το μήνυμα.
Γνωριστήκαμε μέσο Greek Date τον Μάιο 2016. Μετά από ανταλλαγή μερικών μηνυμάτων, βρεθήκαμε για πρώτη φορά από κοντά, στην εορτή του Αγίου Γεωργίου στην εκκλησία της Φρανκφούρτης. Μού ζήτησε να βγούμε για φαγητό και εγώ δέχτηκα την πρόσκληση. Εκεί μιλήσαμε για πολλά και διάφορα θέματα. Του είπα όμως, ότι ενδιαφέρομαι και θελω μια σοβαρή σχέση. Η απάντηση ήταν: και εγώ το ίδιο.
Στην αρχή βγαίναμε και με φίλους άλλα και μόνοι για να γνωριστούμε καλύτερα. Αυτό κράτησε 6 μήνες. Περάσαμε πολύ ωραία. Μια χαρά, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Μετά μου ζήτησε να συζήσουμε. Εγώ το δέχτηκα. Από τότε είμαι μαζί με τον Τηλέμαχο Ζυμάρογλου. Περνάμε καλά και ωραία. Είμαστε ευτυχισμένοι.
Ευχαριστώ το Greek Date, που βρήκα το έτερον μου ήμισυ.
Η κατσαρόλα βρήκε το καπάκι της 😁

Τηλὲμαχος+Άννα